Greva e kirurgëve po u kushton shtrenjtë pacientëve, ftohen organet e drejtësisë për të...

Kanë kaluar rreth një muaj prej kur mjekët kirurgë të Kosovës janë në grevë. Aktualisht në grevë janë rreth 200 kirurgë në gjithë Kosovën, jashtë...

Vazhdon greva e kirurgëve në QKUK

Edhe sot po vazhdon greva e kirurgëve në QKUK. Arbër Morina përfaqësues i Kolegjiumit të kirurgëve, tha se do të vazhdojë greva e kirurgëve në...

QKUK: 451 raste për tri ditë në Emergjencë, 20 të lënduar në aksidente komunikacioni

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka bërë të ditur se kanë pasur 451 raste për tri ditë në Emergjencë, ndërsa 20 të lënduar në...

‘Bajraktari’ i grevës në QKUK, fotoja që ngrit dyshime mbi qëllimin e kirurgëve

Kirurgët e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës bashkë me ata të spitaleve regjionale të Gjakovës dhe Gjilanit kanë më shumë se tre javë që...

74 fëmijë kërkuan trajtim për 24 orë në Pediatri

Në Emergjencën e Pediatrisë të Klinikës së Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës për 24 orë janë trajtuar 74 raste. 22 fëmijë janë pranuar...

Medikadent Implant, klinika stomatologjike që duhet vizituar

Pas një suksesi të jashtëzakonshëm për më shumë se njē dekadë, ordinanca stomatologjike "Medikadent" ka hapur edhe në Prishtinë, Klinikën private stomatologjike “Medikadent implant”...

Doktor i vetes

Faqe të kuqe, thonjtë në formë govate apo flokë që bien: edhe sinjale të vogla të trupit tregojnë se si është shëndeti. Diagnostika moderne nga...

Punonjësit shëndetësorë s’janë më në grevë, presin dyfishim pagash

Të gjitha institucionet publike shëndetësore në Kosovë, po ofrojnë shërbimet e nevojshme shëndetësore për pacientët. Ofrimi i shërbimeve është normalizuar pasi që enjten është ndërprerë...

Të arriturat dhe sfidat në shëndetësi gjatë vitit 2018

Qeveria e Kosovës dhe Sindikata e Punonjësve Shëndetësorë ndajnë mendime krejtësisht të kundërta në lidhje me të arriturat në fushën e shëndetësisë gjatë vitit...

Flet mjeku i të aksidentuarëve në Prishtinë: Gjendja e tyre është kritike

Katër persona janë aksidentuar natën e mbrëmshme në magjistralen Prishtinë – Ferizaj. Si pasojë e këtij aksidenti kanë vdekur dy gra ndërsa vozitësi i...