Ky është numri i foshnjave që lindën për 24 orë në QKUK

Brenda 24 orëve në QKU kanë lindur 31 foshnja, prej tyre 15 meshkuj dhe 16 femra. 12 nëna kanë lindur për herë të parë. Në 24...

E pazakontë: Vajza 13 vjeçare bëhet nënë në Kosovë!

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka pranuar për herë të parë një lindje të pazakontë. Bëhet fjalë për një vajzë të moshës 13 vjeçare e...

Ismaili: Ndalëm korrupsionin në blerjen e barnave, shpëtuam mbi 6 milionë euro

Gjatë kësaj konference, ministri Ismaili ka bërë publike dëshmi të cilat tregojnë se për shumë vite janë blerë barna me çmime shumëfish...

68 operacione për 24 orë në QKUK

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës vetëm në 24 orët e fundit janë kryer 68 operacione. QKUK njofton se në sallat gjinekologjisë 23 raste, emergjencë...

Klinika stomatologjike – MedikaDent Implant Center

Trajtimi i pacientëve me teknologji dhe metodat më të reja! Shërbime elitare tek MedikaDent Thirr 043 551 600 Adresa: Dragodan, Rr. Bashkim Fehmiu, nr 69 -...

Pijet e gazuara një shkaktari kryesor për sëmundjen e diabetit

Ndoshta konsumi që kanë pijet e gazuara në Shqipëri nuk është shumë i madh por ka nga ata njerëz që nuk mund të rezistojnë...

28 foshnje lindën në QKUK brenda 24 orëve

Gjatë 24 orëve të fundit në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike ka pasur gjithësej 26 lindje, 2 lindje me binjakë. Sipas njoftimit në total ka pasur 28...

Për Festën e Flamurit kryen lindje 20 nëna, dy nëna linën binjak

Gjatë festës së 28 Nëntorit në Kosovë ka pasur gjithsej 20 lindje. Në jetë u sollën 22 foshnje meqë dy nëna kanë lindur binjakë. Sipas shërbimit...

Fëmijët e kopshtit ‘Filizat’ në Prishtinë vizituan ordinancën stomatologjike MedikaDent Implant Center

Deri sa shumë prindër neglizhojnë shëndetin e dhëmbëve te fëmijët duke mos i dërguar ata për vizitë te stomatologu deri atëherë kur fillojnë problemet...

QKUK: Shtretërit janë me standarte evropiane dhe të gjithë janë vënë në shërbim...

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka mbajtur sot një konferencë për shtyp, në të cilën ka folur për...