Spitalet rrezikojnë të mbesin pa ushqim

Spitalet e Kosovës rrezikojnë të mos arrijnë të paguajnë shërbimet e pastrimit dhe të ushqimit, si rezultat i shkurtimeve buxhetore të bëra nga ana...

250 kontrata pune çdo vit në Gjermani për infermierët kosovarë

“Qeap-heimerer”, në bashkëpunim me WBS Expert Solutions nga Gjermania, kanë bërë inaugurimin e Programit Gjermano-Kosovar për Arsim dhe Karrierë, i cili mundëson punësimin e...

Qendrën Emergjente: Nëntë të lënduar gjatë aksionit të sotëm në lagjen “Dardania”

Gjatë aksionit të Policisë për heqjen e banorëve nga banesat e uzurpuara në lagjen “Dardania” ka pasur edhe të lënduar. Në Qendrën Emergjente të QKU...

Në QKUK sulmohet mjeku i emergjencës, kërkohet më shumë siguri

Shërbimi emergjent i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, njoftoi se më 17.09.2016, në vendin e tij të punës është sulmuar fizikisht specialisti i mjekësisë...

Pse në Kosovë lindin më shumë djem se vajza?

Hulumtimi i fundit i bërë në Kosovë nga UNFPA, Agjencia e Statistikave të Kosovës si dhe INDEX Kosova, ka rezultuar me një disproporcion në...

Gruaja lindi djalë, familja e “kall” atmosferën në QKUK (Video)

Një familje nga Kosova i është gëzuar aq shumë lindjes së djalit, shkruan zeri.info. Kështu, për të festuar, para objektit të Gjinekologjisë të Qendrës Klinike...

Shpërndahen dozat e reja të insulinës: Pacientët ankohen për manualët në gjuhën angleze (Foto)

Një grup i pacientëve që vuajnë nga diabeti, janë ankuar për injeksionet e reja të insulinës në formë lapsi, sepse manualët e tyre janë...

Banka Botërore përkrah zbatimin e sigurimeve shëndetësore

Ministri i Shëndetësisë Imet Rrahmani priti sot në takim menaxherin praktik për Evropë dhe Azi Qendrore - Shëndetësi të Bankës Botërore, Enis Barish dhe...

QKUK: Nuk pati dëme nga zjarri

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka shpjeguar se zjarri që shpërtheu dje në Klinikën e Radiologjisë, nuk ka ndodhur në vendet ku janë aparaturat...

Mbahet kongresi evropian i Shoqatës për Shëndetin e Adoleshentëve

Mediat sociale po vjedhin kohën e të gjithë neve dhe po tjetërsojnë jetën tonë. Me të drejtë supozohet se kjo ‘vjedhje kohe’ me të...